Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

15 Οκτώβρη – Ενωμένοι για μια Παγκόσμια Αλλαγή

 από τη σελίδα:
http://15october.net/gr/


...Στις 15 Οκτωβρίου, άτομα από όλο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες. Από την Αμερική ως την Ασία, από την Αφρική ως την Ευρώπη, ο κόσμος ξεσηκώνεται για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να απαιτήσει μια αληθινή δημοκρατία. Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία.

Οι κυβερνήσεις λειτουργούν για το όφελος των λίγων, αγνοώντας τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας και το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος που πληρώνουμε όλοι. Αυτή η ανυπόφορη κατάσταση πρέπει να σταματήσει.

Ενωμένοι σε μια φωνή, θα δείξουμε στους πολιτικούς και την οικονομική ελίτ που υπηρετούν, ότι εμείς, ο λαός, θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και τραπεζιτών που δεν μας αντιπροσωπεύουν.

Στις 15 Οκτωβρίου, θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα μιλήσουμε και θα οργανωθούμε, μέχρι να το καταφέρουμε.

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε. Ήρθε η ώρα να μας ακούσουν.

Λαοί του κόσμου, ξεσηκωθείτε στις 15 Οκτωβρίου!...


4 σχόλια:

  1. Αυτά τα παγκόσμια κινήματα μου θυμίζουν και παγκόσμιες καταστολές και παγκόσμιες διακυβερνήσεις και παγκόσμιους σωτήρες. Και δεν μ'αρέσουν.
    Κρατώ επιφυλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε βρήκα κάτι στο κείμενο με το οποίο να διαφωνώ, ούτε και κάποιον-ους που θέλει να "ηγηθεί" του εγχειρήματος, και έτσι ...είπα να ξεπεράσω και γω τις επιφυλάξεις μου, και να το δημοσιεύσω, πιστεύοντας πως αξίζει τον κόπο, να δούμε, ότι σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν φωνές που διαμαρτύρονται ειρηνικά απέναντι στη σημερινή βαρβαρότητα, και ζητούν κάτι άλλο...
    (...θα μιλήσουμε, θα συζητήσουμε, θα οργανωθούμε, μέχρι να τα καταφέρουμε...)

    Γενικά πάντως, δεν είμαι φαν των διαδηλώσεων. Προτιμώ αντί να μαζευτοόμαστε σε πλατείες, να μαζευόμαστε σε χωράφια, και να...σπέρνουμε. Το θεωρώ επαναστατικότερο, και αποτελεσματικότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμ... πρέπει να δεις μια κάρτα από το παιχνίδι "Illuminati" για τις ειρηνικές διαδηλώσεις.
    δεν λέω ότι είδα κάτι μεμπτό στο κείμενο, απλά κι εγώ προτιμώ την επιστροφή στα χωράφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παγκόσμιοι ξεσηκωμοί - Παγκόσμια διακυβέρνηση:

    http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/10/blog-post_7269.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή